Container huren in Enschede en omgeving

Elke dag komen er een groot aantal rode containers vol met afval van klanten die een Rodebak bij Rodebak.nl hebben besteld terug naar onze thuislocatie. Een container huren in Enschede doe je bij Rodebak.nl. Op ons opslag depot wordt het afval gestort en gesorteerd in verschillende afvalstromen. Hout bij hout. Puin bij puin etc. Als het afval gescheiden is wordt het geladen in containers (zeecontainers) en gaat het op weg naar verschillende verwerkers. Dit kan verschillen per afvalstroom.
Al het afval dat wordt binnengebracht bij ons wordt gemeld in het Landelijk Meldpunt Afval (LMA). Hiervoor is het van belang dat de juiste papieren worden bijgevoegd zodra afval op transport gaat.

We hebben niet voor niets ons VCA** weten te halen en behouden gedurende afgelopen jaren, dus veiligheid is belangrijk! De containers worden daarom voorzien van net of zeil. Geen afval dat eraf waait. De vrachtwagens die wij gebruiken zijn afgestemd op het gebruik; extra kort (draaien in krappe straten), speciale armen en haken om de container strak te kunnen inparkeren.

Inmiddels gaan er gedurende de dag tientallen containers in en uit op onze thuislocatie. Wij rijden zelf in regio Twente. Echter kan iedereen in Nederland een afvalcontainer bestellen via rodebak.nl. In de andere delen van Nederland werken we met transporteurs die voor ons rijden

container huren in enschede